Ads 468x60px

15 noiembrie 2012

Intrebarea zilei! 15/11/2012

Reduceri de ziua apocalipsei

Umblă vorba prin târg că pe 21/12/2012 ar fi sfârşitul lumii şi că până aici ne-a fost. Din câte îmi amintesc la fiecare 2-3 ani a ieşit câte un nebun în faţa şi a strigat în gura mare că apocalipsa este aproape şi totuşi nu s-a întîmplat nimic. Înainte de 2000 erau nişte ţigănci pe la TV care spuneau că nu mai prindem mileniul al treilea sau prin 2002 ( dacă îmi amintesc bine ) când a fost eclipsa totala de soare, tot aşa erau tot felul de nebuni care spuneau că nu o să mai apară soarele şi tot felul de inepţii de genul asta. 
Sunt si "băieţii deştepţi" care profită de pe urma acestor prostii. De exemplu, din apocalipsa mayasa s-a născut filmul 2012 la care s-au uitat amatorii evenimentelor de acest gen. Parcă îi şi văd cum s-au panicat unii dintre ei şi le-a venit în cap întrebarea " Oare aşa o să fie?", "Aşa trebuie sa fie ca doar aştia care au făcut filmul ştiu ei ce ştiu".

Unde am vrut să ajung.....

Din aceeaşi serie "a baieţilor deştepţi" care ştiu, pot şi profită de pe urma acestui eveniment se număra şi o biserică din Rusia unde, în ziua de 21/12/2012, mântuirea este mai ieftină cu 50%. Asta da afacere, parcă văd ruşii călcându-se în picioare în ziua de 21 şi alergând toţi catre ultimul tren spre mântuire. Îţi imaginezi o familie în Rusia? "Ce facem? Mergem să ne mântuim azi?" "Lasă că mergem pe 21 că tot e reducere 50%". Vreau să spun că e noaptea minţii, dacă prin absurd ar fi asa, la ce ar folosi banii economisiţi dacă nu mai prinzi ziua următoare? Asta cu reducerea costului de mântuire ar prinde foarte bine la noi că şi aşa suntem ţara cozilor la raionul cu tigaii şi la moaşte.
Din aceeaşi categorie dar din tabăra opusă, în Nevada la Bunny Ranch, un bordel din SUA, în aceeaşi zi şi anume 21/12/2012, prostituatele fac reducere pentru ultimul sex de la 65 de dolari la 30 iar pentru clienţii fideli va fi gratis. Ce zice americanul? "Bă, am cam făcut tot, mă mai duc sa fac un sex că tot e reducere după care poate sa vină apocalipsa" :)).

Ce reduceri ar mai merge pentru ziua de 21/12/2012?

 

Postări populare

fb