Ads 468x60px

29 octombrie 2013

Raspunde la orice intrebare

Astăzi am să vă arăt cum puteţi răspunde întrebărilor incomode!

Am să vă prezint doua fraze magice iar dacă aveţi aceste fraze magice puteţi răspunde oricui, oriunde indiferent de ce vă spune.

Prima frază este "De ce spui asta?". Te rog sa iţi amintesti un moment când ai fost insultat. Cum ai răspuns? Acum că ştii prima frază aceste momente nu vor mai fi dificile. Vei putea să spui "De ce spui asta?" şi cu siguranţa cealaltă persoana nu va avea un răspuns sau se va simţi ruşinată pentru ce a spus. Ştii de ce se va simţi ruşinată? Pentru ca nu i-ai răspuns agresiv şi ai calmat situaţia.

A doua frază este "De ce întrebi asta?" Ştii acele momente când stai întru-un grup şi la un moment data vine o întrebare de genul "Când va căsătoriţi?" sau "Nu va-ţi gîndit să aveţi un copil?" şi multe altele, numiţile voi. Sunt întrebări intime şi nu ai vrea să spui tuturor ce vrei să faci dar e destul de greu sa eviţi întrebarea. De obicei răspunsul este unul în glumă dar din acest moment "De ce întrebi asta?" va fi răspunsul tău şi astfel vei bloca şi următoarele întrebări la fel de incomode.

Acum poţi sa te gândeşti la orice întrebare incomodă şi o să vezi că poţi răspunde cu una din aceste două fraze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Postări populare

fb