Ads 468x60px

29 iunie 2013

Precomanda noua consola PlayStation®4




Intreaga arhitectura a Sony PS4, inclusiv unitatea optica, sistemul de racire si sistemul de alimentare au fost proiectate in asa fel incat sa se mentina dimensiunile mici si greutatea redusa a consolei, fara sa afecteze noua forma.

Design-ul modern, include o suprafata divizata in patru sectiuni care gazduiesc fanta pentru discuri, butoanele, LED-urile indicatoare si sistemul de racire. Indicatorul de pornire/oprire amplasat pe partea superioara a consolei va lumina in albastru cand consola este pornita.
 





Unghiurile din partea de fata si spatele consolei nu doar ca usureaza accesul la butoane, dar permit si mascarea cablurilor. Finisajul lucios confera un aer sofisiticat consolei, facandu-l ideal pentru orice sufragerie sau incapere de gaming.




Noul controller wireless pentru PlayStation®4 (DUALSHOCK®4) este inclus

DualShock ® 4 dispune de noi inovatii pentru a oferi o experienta mai captivanta de joc, incluzand un senzor extrem de sensibil six-axis precum si un touchpad situat pe partea de sus a controlerului care ofera noi modalitati de a juca si de a interactiona cu jocurile. Cu noul buton de Share puteti partaja doar cu o apasare.
 
Printre jocurile anuntate pentru PS4 gasim Destiny™ de la Bungie, Inc., rezultat al colaborarii cu Activision Publishers, Inc., Diablo® III  de la Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III si FINAL FANTASY® XV  de la SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™  si Watch_Dogs™  de la Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls® Online de la Bethesda Games Studios si Mad Max ™ de la Warner Bros.

In total vor fi disponibile peste 110 titluri, PS4 bucurandu-se de suportul dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv producatorii indie. De la anuntarea consolei in martie numarul dezvotatorilor parteneri a crescut de la 126 la 505.
Mai mult, SCE Worldwide Studios, pregateste peste 30 de titluri exclusive, care vor fi disponibile doar pe PS4, 12 dintre acestea fiind IP-uri noi precum Killzone: Shadow Fall, Knack, inFAMOUS: Second Son, #DRIVECLUB sau The Order: 1886*. Din cele 30 de titluri aflate in productie, 20 vor fi disponibile in primul an de la lansarea noii console.

PlayStation®4 nu necesita conexiune permanenta la Internet sau check-in-uri regulate cu reteaua pentru a putea functiona. De asemenea, noul PS4 nu limiteaza folosirea jocurilor seond hand si nici nu impune vreo taxa la folosirea acestora.

Niciun comentariu:

 

Postări populare

fb