Ads 468x60px

26 iunie 2013

Google autocomplete ne spune cine suntem

Iata 8 lucruri pe care le putem afla destre noi, ca natie, cu ajutorul functiei de autocomplete oferita de cei de la Google.


Ideea e ca ne cam plictisim dar mai rau este ca nu stim ce sa facem pentru a nu ne mai plictisi si atunci apelam la atotstiutorul Google. Observam ca nu suntem cei mai grasi oameni desi ne dorim asta dar totusi transpiram excesiv si nu am invatat inca sa folosim deodorantul.



Ca suntem o tara de manelisti nu mai incape indoiala. Totul este grozav daca este "cel mai" sau "cea mai", tot ce conteaza este sa fie in top, restul sunt detalii. Melodiile trebuie sa fie intotdeauna cele mai noi iar comediile trebuie sa fie cele mai tari. Observam si un apetit pentru tehnologie dar obligatoriu trebuie sa fie "cea mai buna".


Vrem sa fim placuti si iubiti dar nu prea stim cine ne place si cine nu. "De unde stii ca esti insarcinata?" O_o



Tocmai am gasit solutia pentru a avea o tara mai curata, trebuie invatat cetateanul de ce sa protejeze mediul. El ar arunca hartia la cos si toate astea dar nu vede rostul. Nu intru pe teme religioase, doar ii compatimesc pe cei care nu stiu de ce trebuie sa-l iubim pe Dumnezeu.


Soferas, sofer, sofer....... de soferie nu mai zic, toti s-au nascut cu volanul in mana insa doua lucruri ii depasesc; stationarea si intoarcerea. Roxana Vancea este data disparuta.... cine stie unde este acum Roxana Vancea?


In materie de "prima data" toti vor sa stie cum sta treaba cu amorul.


Este bine sa faci sport seara? este bine sa faci sport oricand. De proteine nu stiu dar cred ca ar fi bine sa fii supravegheat de un specialist daca tot faci asta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Postări populare

fb