Ads 468x60px

15 ianuarie 2014

Specialisti in recrutare - cum va fi 2014

"Cresterea economica va da ritmul si pentru piata muncii. Din punctul de vedere al recrutorilor, se anunta o lupta acerba, pe cele doua mari categorii de workforce: specialistii si incepatorii (entry level). Practic, agentiile de recrutare se vor «bate» pe studentii inca aflati in primii ani. Se va marsa tot mai intens pe mindset-ul tinerilor care promite prospetime si creativitate, iar balanta «potential versus experienta» are toate sansele sa se metamorfozeze in «potential versus studii»", a declarat pentru Wall-Street.ro reprezentatii companiei de recrutare APT Group.

"Pentru 2014 exista semnale pozitive, dar intensitatea lor este redusa. Piata este volatila, iar angajatorii vor o confirmare a trendului usor ascendent inregistrat la finalul lui 2013. In situatia in care nu apar schimbari socio-economice majore, 2014 ar putea fi un an mai bun decat 2013", au spus reprezentantii companiei ManpowerGroup Romania.

"In 2014 companiile vor mentine trendul din anul 2013, vor recruta pozitiile strict necesare si vor alege foarte atent fiecare candidat recrutat. Vor incerca in schimb sa consolideze noile organigrame, sa stabilizeze business-ul si sa fidelizeze angajatii valorosi", conform companiei Professional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Postări populare

fb