Ads 468x60px

11 ianuarie 2014

Filme bune nominalizate la GDA

Am aflat aseara, luni dimineata adica undeva pe la 1:00 AM are loc cea de-a 71-a ceremonie de decernare a Globurilor de Aur. Nu are importanta unde are loc, tinutele actritelor, cine cu cine vine la brat si alte can-can-uri pe mine ma intereseaza filmele nominalizate pentru ca, desi doar unul va fi castigator, toate sunt foarte bune.

Ta naaa!!! Cu cele mai multe nominalizari, in speta cate sapte, de gasesc drama "12 Years a Slave" si thrilerul "American Hustle"

 In "12 Years a Slave" este prezentat destinul tragic al unui barbat rapit si tinut in sclavie timp de 12 ani. 
La categoria "cel mai bun film-drama", "12 Years a Slave" va mai concura cu "Captain Phillips", "Gravity", "Philomena" si "Rush".

"American Hustle" arata aventurile unui cuplu de escroci si ale unui agent FBI inplicati intr-o operatiune de anticoruptie. Actiunea are loc in anii '70. 
La categoria "cel mai bun film-comedie" alaturi de "American Hustle" vor mai concura "Her", "Inside Llewys Davis", "Nebraska" si "The Wolf of Wall Street". 

Pentru copilul din tine,  "The Croods", "Frozen" si "Despicable Me 2" sunt filmele nominalizate la cea mai buna animatie.

Pentru amatorii de seriale, la categoria drama avem "Breaking Bad", "Downton Abbey", "The Good Wife", "House of Cards" si "Masters of Sex" iar la actegoria comedie au fost nominalizate urmatoarele seriale  "The Big Bang Theory", "Brooklyn Nine-Nine", "Girls", "Modern Family" si "Parks and Recreation".

O mica sinteza:

Drama: "12 Years a Slave", "Captain Phillips", "Gravity", "Philomena" si "Rush". 
Comedie:  "American Hustle", "Her", "Inside Llewys Davis", "Nebraska" si "The Wolf of Wall Street".
Animatie: "The Croods", "Frozen" si "Despicable Me 2"
Serial-drama: "Breaking Bad", "Downton Abbey", "The Good Wife", "House of Cards" si "Masters of Sex"
Serial comedie:  "The Big Bang Theory", "Brooklyn Nine-Nine", "Girls", "Modern Family" si "Parks and Recreation". 

Vizionare placuta!! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Postări populare

fb